En del av BNP Paribas Group

BNP Paribas Leasing Solutions er en del af BNP Paribas-gruppen, en af de førende europæiske banker og vinder af “Euromoney Awards for Excellence” i kategorien “World’s Best Bank for Corporate Responsibility 2019”.

BNP Paribas har dype røtter i Europa og dens økonomiske historie og er der for både kunder og ansatte i en verden som stadig endres.

Konsernet har en ledende posisjon på begge hovedområdene: “Retail Banking & Services” og “Corporate & Institutional Banking”.

Retail Banking & Services tilbyr banktjenester og spesialiserte finansielle tjenester til privatpersoner gjennom sitt globale nettverk av kontor. Denne delen av BNP Paribas konsernet har historisk og i dag vist en kontinuerlig og varig høy vekst. BNP Paribas Leasing Solutions tilhører denne delen av BNP konsernet.

Corporate & Institutional Banking (CIB) tilbyr våre kunder finansielle løsninger, finansiell rådgivning og kapitalmarkedstjenester. CIB er en anerkjent global leverandør av denne typen finansielle tjenester, inklusive strukturert finansiering og derivater av mange forskjellige typer eiendeler.

BNP Paribas Group website