BNP Paribas Lease Group (den juridiske enheten som opererer under det kommersielle merket BNP Paribas Leasing Solutions) er forpliktet til å levere best mulig service til deg, og vi ønsker å opprettholde den tilliten du gir oss. Vi vil gjerne gi deg klar informasjon om hvordan vi bruker og lagrer informasjonskapsler fra vår hjemmeside http://leasingsolutions.bnpparibas.no på enheten din.

Hva er en informasjonskapsel?

Informasjonskapsler er små tekst-, bilde- eller programvarefiler som er plassert og lagret på datamaskinen, smarttelefonen eller alle andre enheter som brukes til å få tilgang til Internett når du besøker et nettsted. Informasjonskapsler er svært nyttige, og gjør det mulig for et nettsted å gjenkjenne deg, logge når du besøker en bestemt side, gi en sikker tilkobling til et nettsted og forbedre brukeropplevelsen din ved å: forbedre din erfaring med et nettsted, sikre forbindelsen og / eller tilpasse innhold av en side til dine interesseområder.

Informasjonen som lagres av informasjonskapslene på datamaskinen din, i løpet av en begrenset gyldighetsperiode, kan være relatert til: de spesielle nettsidene du har besøkt på den datamaskinen; annonser du har klikket på; hvilken type nettleser du bruker din IP-adresse og informasjonen du har gitt til et nettsted (bruk av informasjonskapsel betyr at du unngår å måtte oppgi denne informasjonen igjen).

Typer av informasjonskapsler som blir installert av nettstedet:

Informasjonskapsler beregnet på å samle inn nettsidestatistikk: For å tilpasse nettstedet http://leasingsolutions.bnpparibas.no til kravene til våre besøkende, måler vi antall besøk, antall sider som vises, aktivitetene til de besøkende på nettstedet og hvor ofte besøkende kommer tilbake. Disse informasjonskapslene gjør det mulig å kompilere statistikk for trafikkanalyse. Fra denne analysen kan innholdet på nettstedet utvikles og forbedres for å forbedre brukeropplevelsen.

Gyldighetsperioden for disse informasjonskapslene er: 6 måneder

Du kan også, avhengig av hvilken type nettleser du har, konfigurere innstillingene dine for å blokkere på bestemte typer informasjonskapsler, eller informasjonskapsler fra bestemte kilder, eller for å varsle deg hver gang en ny informasjonskapsel skal lagres på datamaskinen, slik at du kan da akseptere eller avvise det.

For detaljer om hva nettleseren din tilbyr og hvordan du konfigurerer nettleseren din i henhold til dine valg, vennligst gå til “Hjelp” -menyen eller annen dedikert del av nettleseren din. Du kan følge disse veiledningene:

For mobile enheter kan du sjekke følgende linker:

Mer informasjon om informasjonskapsler, ikke bare de fra BNP Paribas nettsteder, og hvordan informasjonskapsler kan kontrolleres, finner du på Youronlinechoices, publisert av Interactive Advertising Bureau France (IAB).

Bruk av sosiale nettverk av nettstedbrukerne:

Vår nettside inneholder elementer levert av tredjeparter (sosiale nettverksknapper) som gjør det mulig for Internett-brukere å dele innholdet på vår nettside eller deres meninger via sosiale nettverk.
Dette gjelder spesielt for “Del”, “Like”, “g + 1”, “Tweeter”, fra sosiale nettverk som “Linkedin”, “Google+”, “Twitter” etc.
Hvis du kommuniserer gjennom media fra tredjepart, for eksempel ved å klikke på “Like” -knappen eller ved å legge igjen en kommentar, sendes denne informasjonen til det sosiale nettverket og publiseres på profilen din.
Hvis du ikke vil at det sosiale nettverket skal koble informasjon samlet fra vår nettside til din brukerkonto, må du først logge deg ut av det sosiale nettverket.
Vi anbefaler deg til å gjøre deg kjent med det sosiale personvernet i disse sosiale nettverkene for å bli oppmerksom på hvilke formål dataene dine kan brukes til, spesielt for kommersielt formål, nettleserinformasjon som kan samles inn med disse knappene.