BNP Paribas Group er forpliktet til å levere best mulige tjenester til deg samtidig som vi opprettholder tilliten du har til oss.
Som en del av dette har vi innført sterke prinsipper i hele konsernet for å sikre beskyttelse av dataene dine.  

BNP Paribas Leasing Solutions vil  derfor gi deg transparent informasjon om hvordan vi plasserer, bruker og lagrer informasjonskapsler på enheten din når du bruker nettstedet vårt og/eller mobilappen https://leasingsolutions.bnpparibas.no og tilby deg muligheten til å administrere og slette informasjonskapsler.

1. Hva er en informasjonskapsel?

Informasjonskapsler er små tekst-, bilde- eller programvarefiler som plasseres på enheten din når du går inn på nettstedet vårt og/eller bruker appen. Når det brukes i disse retningslinjene for informasjonskapsler, refererer ordet “enhet” til datamaskiner, smarttelefoner, nettbrett og alle andre enheter som brukes for å få tilgang til Internett.

Informasjonskapsler kan være enten: (i) øktspesifikke, noe som betyr at de slettes fra enheten din når økten og nettleseren er lukket; eller (ii) vedvarende, noe som betyr at de forblir på enheten din til de fjernes.

Informasjonskapsler utfører en rekke nyttige funksjoner, som:

 • Autentisere og identifisere deg på nettstedet vårt og/eller i appen for å kunne tilby deg tjenester du har bedt om;
 • Forbedre sikkerheten til nettstedet og/eller appen, inkludert forhindre at innloggingsopplysninger brukes til svindelformål og beskytte brukerdata mot tilgang fra uautoriserte parter;
 • Sende deg personlig tilpassede annonser, basert på din nettleserhistorikk og dine preferanser på nettet;
 • Overvåke din bruk av nettstedet vårt og/eller appen for å kunne forbedre dem;
 • Forbedre brukeropplevelsen ved å tilpasse og skreddersy innholdet på nettstedet og/eller i appen etter dine interesser og levere mer relevante BNP Paribas-annonser og innhold til deg på nettsteder og apper som ikke er BNP Paribas sine. 
 • Huske informasjon du har gitt oss (f.eks. fylle automatisk ut skjemaer med informasjon du tidligere har gitt oss, slik at du kan logge deg på raskere);
 • Ha oversikt over preferanser og innstillinger i din bruk av nettstedet og/eller appen (f.eks. tidssone osv.);

2. HVA SLAGS INFORMASJON KAN LAGRES I EN INFORMASJONSKAPSEL?

Informasjonen som lagres av informasjonskapslene på enheten kan relateres til følgende, avhengig av lagringsperioden:

 • nettstedene du har besøkt på enheten;
 • annonsene du har klikket på;
 • hvilken type nettleser du bruker;
 • IP-adressen din;
 • og all annen informasjon du har oppgitt på nettstedet vårt og/eller i appen.

Informasjonskapsler kan inneholde personopplysninger. Der vi bruker informasjonskapsler som samler inn personopplysningene dine, er slik innsamling dekket av personvernerklæringen vår, som er tilgjengelig via denne siden for databeskyttelse.

3. HVA SLAGS INFORMASJONSKAPSLER BRUKER VI OG TIL HVILKET FORMÅL?

Informasjonskapsler som brukes på våre nettsteder og/eller i apper er klassifisert i forskjellige kategorier.

4. HVORDAN ADMINISTRERES INFORMASJONSKAPSLER?

For å se de ulike kategoriene av informasjonskapsler som vi bruker på nettstedet og/eller i appen og konfigurere valgene dine, kan du se i avsnittet om administrering av informasjonskapsler, som du finner ved å klikke på knappen nedenfor. Du kan når som helst endre dine preferanser, trekke tilbake eller gi samtykke på nytt.Vær oppmerksom på at bruk av strengt nødvendige informasjonskapsler for at nettstedet og/eller appen skal fungere på riktig måte, ikke krever ditt samtykke. Derfor er alternativet «strengt nødvendige informasjonskapsler» forhåndssjekket i vårt verktøy for håndtering av informasjonskapsler, og er ikke valgfritt.

Ved å avslå visse typer informasjonskapsler (f.eks. informasjonskapsler for preferanser), vil vi ikke kunne optimalisere brukeropplevelsen på nettstedet vårt, og noen deler vil kanskje ikke fungere som de skal.

Som standard lagrer vi dine valg av informasjonskapsler på en enhet i maksimalt 6 måneder. Hvis du endrer mening om preferansene du har valgt for informasjonskapsler, kan du oppdatere valgene dine når som helst. Vi vil be deg om å oppdatere valget hver 6. måned.